Konkursi Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice

Bez autora
Mar 19 2013

Potpredsednik Vlade Vojvodine i pokrajinski sekretar za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice dr Andor Deli pozvao je zainteresovane predstavnike organizacija etničkih zajednica, crkava i verskih zajednica da se prijave na konkurse koje je nedavno raspisao Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice.Za projekte i programske aktivnosti udruženja građana i kulturno-umetničkih udrženja etničkih zajednica, koje žive u Vojvodini, izdvojen je 31,5 milion dinara. Rok za podnošenje prijava ističe 22. marta 2013. godine.

Konkursi Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednicePotpredsednik Vlade Vojvodine i pokrajinski sekretar za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice dr Andor Deli pozvao je zainteresovane predstavnike organizacija etničkih zajednica, crkava i verskih zajednica da se prijave na konkurse koje je nedavno raspisao Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice.

Na konferenciji za novinare u Vladi Vojvodine, Deli je saopštio da je za projekte i programske aktivnosti udruženja građana i kulturno-umetničkih udrženja etničkih zajednica, koje žive u Vojvodini, izdvojen 31,5 milion dinara. Rok za podnošenje prijava ističe 22. marta 2013. godine.

Za sufinansiranje graditeljske, dobrotvorne i naučne delatnosti tradicionalnih crkava i verskih zajednica, kao i organizacija i ustanova čiji su oni osnivači, a koje deluju u Vojvodini, izdvojeno je blizu 22 miliona dinara. Prijave na konkurs za dodelu sredstava mogu da se podnesu do 1. aprila 2013. godine.

Najavljeno je takođe da će Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice, 25. marta, raspisati konkurs za sufinansiranje projekata čija je svrha afirmacija mera i procesa integracije Roma. Za te programe predviđeno je dva miliona dinara.

Planirno je da se objave i konkursi za projekte afirmacije multikulturalizma u Vojvodini, dodaje se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik